Η Καίτη Φίνου δείχνει το μέρος που μένει μετά την οικονομική κατάρρευση της (Βίντεο)

March 22, 2023


Η Καίτη Φίνου μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους και τους έδειξε το δωμάτιο, που της παραχώρησε η Άννα Φόνσου στο «Σπίτι του ηθοποιού», μετά την οικονομική της κατάρρευση.Όπως αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησής της, δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις ανεβασμένες πλέον, τιμές των ενοικίων, οπότε ζήτησε τη βοήθεια της Άννας Φόνσου, η οποία διατηρεί το «Σπίτι του ηθοποιού», δηλαδή …

...ζάντα της ανάρτησής της, δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις ανεβασμένες πλέον, τιμές των ενοικίων, οπότε ζήτησε τη βοήθεια της Άννας Φόνσου, η οποία διατηρεί το «Σπίτι του ηθοποιού», δηλαδή το κοινωφελές, φιλανθρωπικό, πολιτιστικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που βασικότερος...

Η Καίτη Φίνου μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους και τους έδειξε το δωμάτιο, που της παραχώρησε η Άννα Φόνσου στο «Σπίτι του ηθοποιού», μετά την οικονομική της κατάρρευση.

  • Η γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου ακούγεται να λέει στο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο TikTok πως «αναγκάστηκε να χωρέσει ένα ολόκληρο δυάρι», μέσα σε ένα δωμάτιο.

Όπως αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησής της, δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις ανεβασμένες πλέον, τιμές των ενοικίων, οπότε ζήτησε τη βοήθεια της Άννας Φόνσου, η οποία διατηρεί το «Σπίτι του ηθοποιού», δηλαδή το κοινωφελές, φιλανθρωπικό, πολιτιστικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που βασικότερος σκοπός του είναι η φιλοξενία ηθοποιών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

  • Έτσι, της παραχώρησε ένα δωμάτιο, όπου μπορεί να μένει δωρεάν. Στο βίντεο που δημοσίευσε, ο χώρος φαίνεται γεμάτος, παρά το γεγονός ότι η Καίτη Φίνου ανά δύο εβδομάδες, χαρίζει πολλά από τα πράγματα που δεν χρειάζεται, για να τον αδειάσει. Ανάμεσα στα πολλά αντικείμενα ξεχωρίζουν και οι φωτογραφίες των δύο αδερφών της ηθοποιού, που πέθαναν με διαφορά ενός έτους.

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.