«Μητσοτακέικος παξαμάς, ΑΡΔ με 5 εκατομμύρια χρέη»: Το Twitter «κατακρεουργεί» τον Νίκο Χατζηνικολάου – Εξευτελιστικά σχόλια για το δημοσιογράφο

March 21, 2023


«Πάρτι» στήθηκε στο Twitter, το οποίο «κατακρεουργεί» τον Νίκο Χατζηνικολάου, τόσο για την κάλυψη του σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά και το κράξιμο που έριξε στον Παύλο Πολάκη. «Μητσοτακέικος παξαμάς, ΑΡΔ με 5 εκατομμύρια χρέη» ήταν μερικά από τα εξευτελιστικά σχόλια για το δημοσιογράφο.Μετά την κοινωνική κατακραυγή εναντίον του, ο Νίκος Χατζηνικολάου δε δίστασε να κάνει πολλούς χρήστες μ…

...πλοκ στο Twitter, που τον έκραζαν. Ωστόσο, ούτε αυτή η κίνηση έμεινε ασχολίαστη και οι χρήστες ξεκίνησαν δουλειά, βγάζοντάς τα όλα στη φόρα με εικόνες. 5 εκατομμύρια ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο , προσωπικό κτλ κ 12,9 εκατομμύρια σε τράπεζες ο #Χατζηνικολαου , αν αναρωτιέστε...

«Πάρτι» στήθηκε στο Twitter, το οποίο «κατακρεουργεί» τον Νίκο Χατζηνικολάου, τόσο για την κάλυψη του σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά και το κράξιμο που έριξε στον Παύλο Πολάκη. «Μητσοτακέικος παξαμάς, ΑΡΔ με 5 εκατομμύρια χρέη» ήταν μερικά από τα εξευτελιστικά σχόλια για το δημοσιογράφο.

Μετά την κοινωνική κατακραυγή εναντίον του, ο Νίκος Χατζηνικολάου δε δίστασε να κάνει πολλούς χρήστες μπλοκ στο Twitter, που τον έκραζαν. Ωστόσο, ούτε αυτή η κίνηση έμεινε ασχολίαστη και οι χρήστες ξεκίνησαν δουλειά, βγάζοντάς τα όλα στη φόρα με εικόνες.

Όπως είναι αναμενόμενο μετά την τραγωδία στα Τέμπη, με τα περισσότερα θύματα να είναι νέα παιδιά, το μίσος και η οργή του κόσμου ξεχειλίζουν. Μάλιστα, τα οργισμένα σχόλια των χρηστών του Twitter άγγιξαν και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Την ίδια ώρα και ο Νίκος Μάνεσης με τη Φαίη Μαυραγάνη βρέθηκαν στο στόχαστρο του Twitter, όπως και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τις τραγικές ελλείψεις που υπήρχαν στα τρένα, αλλά και ότι κανείς εδώ και πολλά χρόνια δεν έκανε τίποτα γι’ αυτό. Ο κόσμος είναι οργισμένος και συνεχίζει τις μαζικές κινητοποιήσεις και τις διαμαρτυρίες.

«Φτερά» σε 20.000 ευρώ από τον Νίκο Χατζηνικολάου – «Πονοκέφαλος» για το δημοσιογράφο

«Φτερά» έκαναν 20.000 ευρώ για τον Νίκο Χατζηνικολάου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί νέος «πονοκέφαλος» για το δημοσιογράφο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου χωρίς να «μασάει» τα λόγια του, “τα έβαλε” με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο επέβαλλε πρόστιμο 20.000 ευρώ για εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, που έγινε τον Οκτώβριο του 2012 στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm. Με την ευκαιρία, δείτε το πρωτοφανές του ξέσπασμα για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Δεν θα μας κλείσουν, δεν θα μας φιμώσουν. Όσο προσπαθείτε να μας φιμώσετε, τόσο μαχητική θα γίνεται η φωνή μας», είχε πει μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής ο δημοσιογράφος και δε σταμάτησε εκεί.

20.000 ευρώ για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε στραφεί εναντίον του τότε προέδρου του ΕΣΡ, Ιωάννη Λασκαρίδη και της δημοσιογράφου Εύης Δεμίρη. Για την 11η θητεία του προέδρου πέρα των ορίων του νόμου αναφέρθηκε και τόνισε ότι ψάχνουν στο αρχείο τους για να επιβάλουν πρόστιμο στο σταθμό. «Η θητεία τους είναι παράνομη» και συνέχισε αποκαλώντας τους: «λούστρους της κεντρικής εξουσίας».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.