Πριν τη δόξα και τα λούσα: Αυτή τη δουλειά έκανε ο Σάκης Ρουβάς πριν γίνει τραγουδιστής

March 21, 2023


Πολύ πριν τη δόξα και τα λούσα ο Σάκης Ρουβάς δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα που έχουμε στο μυαλό μας σήμερα. Ποια ήταν η δουλειά του πριν γίνει τραγουδιστής; Όλοι γνωρίζουν πως ο Σάκης Ρουβάς είναι από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές πόσοι όμως γνωρίζουν τι έκανε στην αρχή της καριέρας του. Με την ευκαιρία, δείτε την ανακοίνωση του τραγουδιστή για την κόρη του.Η αλήθεια είναι πως κανεί…

...ς δεν φτάνει στην κορυφή από την μια στιγμή στην άλλη, μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να είναι ένας καταξιωμένος τραγουδιστής αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ήταν πάντοτε έτσι.Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές, με τον ίδιο να έχει γράψει τη δική του...

Πολύ πριν τη δόξα και τα λούσα ο Σάκης Ρουβάς δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα που έχουμε στο μυαλό μας σήμερα. Ποια ήταν η δουλειά του πριν γίνει τραγουδιστής;

Όλοι γνωρίζουν πως ο Σάκης Ρουβάς είναι από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές πόσοι όμως γνωρίζουν τι έκανε στην αρχή της καριέρας του. Με την ευκαιρία, δείτε την ανακοίνωση του τραγουδιστή για την κόρη του.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν φτάνει στην κορυφή από την μια στιγμή στην άλλη, μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να είναι ένας καταξιωμένος τραγουδιστής αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ήταν πάντοτε έτσι.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές, με τον ίδιο να έχει γράψει τη δική του ιστορία, αν και δεν ήταν η πρώτη του προτεραιότητα, όταν ήταν σε νεότερη ηλικία.

συναυλία Σάκη Ρουβά

Ο ίδιος έκανε την αρχή, όταν μετά την εγκατάστασή του στην Πάτρα, συνάντησε τυχαία τον Δάκη, ο οποίος θέλησε να τον βοηθήσει επαγγελματικά. Έτσι, με παρότρυνσή του, ο Ρουβάς μετακόμισε στην Αθήνα και έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Εκεί, τον είδε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος και τον προήγαγε με τη βοήθεια του Γιώργου Παυριανού, οδηγώντας τελικά στη σύναψη συμβολαίου με την PolyGram Records.

Η οικογένειά του, όμως, ήταν φτωχή και ο Ρουβάς, αν και σήμερα έχει εξασφαλίσει μια πανέμορφη ζωή με την Κάτια Ζυγούλη, ξεκίνησε να φροντίζει τα αδέρφια του σε ηλικία 5 ετών. Από την ηλικία των τεσσάρων, έκανε μαθήματα μπαλέτου και πρόβαλλε μια αθλητική δραστηριότητα. Οι γονείς του ασχολούνταν με το θέατρο και τα θεατρικά δρώμενα και στην ηλικία των 10 πρωταγωνίστησε στην πρώτη του θεατρική παραγωγή. Σύντομα μετά από αυτό, ο Ρουβάς ανακάλυψε τη μουσική για την οποία έδειξε τον ίδιο ενθουσιασμό όσο για τον αθλητισμό.

δουλειά Σάκη Ρουβά

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, ότι πρώτα ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Ο Ρουβάς ήταν θαυμαστής του Ουκρανού επικοντιστή Σεργκέι Μπούμπκα και σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στην ελληνική εθνική ομάδα στίβου. Συνέχισε τον αθλητισμό μέχρι την ηλικία των 18 ετών και πιστεύοντας ότι είχε μέλλον στη μουσική μπήκε σε φιλαρμονική της Κέρκυρας. Στην αποφοίτησή του τραγούδησε επιτυχίες του Έλβις Πρίσλεϊ και των Μπιτλς (Beatles). Μόλις έγινε 18 ετών, έφυγε από την Κέρκυρα και πήγε στην Πάτρα.

Ο Ρουβάς ξεκίνησε να τραγουδάει σε τοπικά κλαμπ, συλλόγους και ξενοδοχεία μέχρι που τον ανακάλυψε τυχαία ο Ηλίας Ψινάκης στο κλαμπ «Εκάτη» στην Κέρκυρα και του πρότεινε να τον ακολουθήσει, με την ιστορία έκτοτε να είναι γνωστή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.