«Γιατί ρε Νίκο, γιατί;» – Χαμός με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο

March 21, 2023


Η αλήθεια είναι πως όλα τα ζευγάρια έχουν δύσκολες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος δεν βρίσκονται σε μια από τις καλύτερες στιγμές του γάμου τους!Σ’ αυτό σημαντικό ρόλο έχει παίξει η απόφαση του παρουσιαστή να ξεκουραστεί και να μείνει μακριά από την τηλεόραση για φέτος! Ωστόσο οι προτάσεις που έχει στα χέρια του είναι αρκετές και τα χρήματα που του δίνουν πο…

...λλά!Έτσι δεν λείπουν τα οικογενειακά καυγαδάκια! Σε ένα από αυτά φαίνεται πως η Τατιάνα Στεφανίδου «έσπασε»! Συγκεκριμένα πληροφορίες ήθελαν τον ΣΚΑΙ να προσφέρει ένα σορό από χρήματα στα πόδια του Νίκου Ευαγγελάτου!Πριν ωστόσο ο Νίκος Ευαγγελάτος πει το “ναι” στο κανάλι...

Η αλήθεια είναι πως όλα τα ζευγάρια έχουν δύσκολες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος δεν βρίσκονται σε μια από τις καλύτερες στιγμές του γάμου τους!

Σ’ αυτό σημαντικό ρόλο έχει παίξει η απόφαση του παρουσιαστή να ξεκουραστεί και να μείνει μακριά από την τηλεόραση για φέτος! Ωστόσο οι προτάσεις που έχει στα χέρια του είναι αρκετές και τα χρήματα που του δίνουν πολλά!

Έτσι δεν λείπουν τα οικογενειακά καυγαδάκια! Σε ένα από αυτά φαίνεται πως η Τατιάνα Στεφανίδου «έσπασε»! Συγκεκριμένα πληροφορίες ήθελαν τον ΣΚΑΙ να προσφέρει ένα σορό από χρήματα στα πόδια του Νίκου Ευαγγελάτου!

Πριν ωστόσο ο Νίκος Ευαγγελάτος πει το “ναι” στο κανάλι του Φαλήρου είχε προηγηθεί ένας ανεπανάληπτος τσακωμός, αφού ο παρουσιαστής ήταν κάθετος πως δεν ήθελε να επιστρέψει στις οθόνες τόσο σύντομα!

“Γιατί ρε Νίκο; Γιατί;”, φώναζε η Τατιάνα και όπως κάθε κλασική γυναίκα κατάφερε να τουμπάρει τον σύζυγό της!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.