Πριν από λίγο. Άγριο ξύλο στο Αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ. Οι μηνύσεις και το αυτόφωρο

March 13, 2019


Ασθενοφόρα, αίματα και περιπολικά είναι η εικόνα που επικρατούσε στην ΕΡΤ πριν λίγη ώρα στην απόλυτη ξεφτίλα του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα και συγκεκριμένα στο αθλητικό τμήμα.Η ντροπή είναι λίγη…


Διαβάστε περισσότερα...

Ασθενοφόρα, αίματα και περιπολικά είναι η εικόνα που επικρατούσε στην ΕΡΤ πριν λίγη ώρα στην απόλυτη ξεφτίλα του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα και συγκεκριμένα στο αθλητικό τμήμα.

Η ντροπή είναι λίγη για να περιγραφούν όσα φτάνουν στα αυτιά μας ότι έγιναν στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ σήμερα το μεσημέρι και συγκεκριμένα στο αθλητικό τμήμα που διευθυντής είναι ο Γιώργος Λυκουρόπουλος και που για την απόλυτη διάλυση έχουμε γράψει αρκετές φορές.Αθλητικοί συντάκτες(Άλκης Πασαλίδης και Νίκος Γιαννόπουλος)πλακώθηκαν στο ξύλο σε βαθμό που χρειάστηκε να κληθεί ασθενοφόρο για να διακομιστεί ο ένας(Γιαννόπουλος) αιμόφυρτος για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και κατόπιν στο αστυνομικό τμήμα και στον ιατροδικαστή για την υποβολή μηνύσεων. Το πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από γεγονότα που συμβαίνουν και ξεφτιλίζουν την ΕΡΤ και είναι αρκετά στο αθλητικό τμήμα. Ήδη κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου για τον Πασαλίδη μετά την μήνυση του Γιαννόπουλου και η κατάσταση μοιάζει πλέον στην ΕΡΤ και στο αθλητικό τμήμα ανεξέλεγκτη.

Εμείς τα γράφουμε καιρό τώρα για την διάλυση και πλέον μοναδικός υπεύθυνος ως άμεσα προϊστάμενος είναι η διοίκηση Δρόσου στην ΕΡΤ που στηρίζουν τον Λυκουρόπουλο που στις μέρες του γίνονται τα απίστευτα στον δημόσιο φορέα μετά τα όσα τραγικά έχουν συμβεί με συνέπεια να φτάνουν με ασθενοφόρα και περιπολικά αθλητικοί συντάκτες από τα γραφεία στο νοσοκομείο και στα αστυνομικά τμήματα. Η ντροπή είναι μια λέξη που δεν φτάνει να περιγράψει όλα αυτά που συμβαίνουν.

Το διαβάσαμε εδώLoading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.