Δεν παραγγέλνουμε σε κακοκαιρία: Έλληνας διανομέας ντελίβερι παρασύρεται από ορμητικά νερά

February 14, 2023


Δώστε το σωστό παράδειγμα ακόμη και αν τα ανεκδιήγητα αφεντικά τους, τους στέλνουν να παραδώσουν τις παραγγελίες. Δεν παραγγέλνουμε όταν βρέχει καταρρακτωδώς, δεν παραγγέλνουμε όταν χιονίζει. Γίνετε άνθρωποι.Ενώ ο δρόμος είχε μετατραπεί σε ορμητικό χείμαρρο, ο διανομέας προσπαθεί να κρατήσει όρθιο το δίκυκλό του και παράλληλα να διασχίζει την οδό που είναι ένα κανονικό ποτάμι.Ωστόσο, από ένα σημεί…

...ο και μετά όπως καταγράφηκε σε σχετικό βίντεο χάνει την ισορροπία του και τα νερά τον παρασέρνουν για λίγα μέτρα.Στη συνέχεια καταφέρνει να σηκωθεί, ωστόσο το δίκυκλο συνεχίζει για λίγο ακόμα να είναι έρμαιο των ορμητικών νερών.Δείτε το βίντεο από παλαιότερη κακοκαιρία:  var...

Δώστε το σωστό παράδειγμα ακόμη και αν τα ανεκδιήγητα αφεντικά τους, τους στέλνουν να παραδώσουν τις παραγγελίες. Δεν παραγγέλνουμε όταν βρέχει καταρρακτωδώς, δεν παραγγέλνουμε όταν χιονίζει. Γίνετε άνθρωποι.

Ενώ ο δρόμος είχε μετατραπεί σε ορμητικό χείμαρρο, ο διανομέας προσπαθεί να κρατήσει όρθιο το δίκυκλό του και παράλληλα να διασχίζει την οδό που είναι ένα κανονικό ποτάμι.

Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά όπως καταγράφηκε σε σχετικό βίντεο χάνει την ισορροπία του και τα νερά τον παρασέρνουν για λίγα μέτρα.

Στη συνέχεια καταφέρνει να σηκωθεί, ωστόσο το δίκυκλο συνεχίζει για λίγο ακόμα να είναι έρμαιο των ορμητικών νερών.

Δείτε το βίντεο από παλαιότερη κακοκαιρία: 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.