Αχιλλέας Μπeος: «Αηδιαστικός ο Στέφανος Κασσελάκης, αηδιαστική και η απάντηση του»

February 12, 2024


Ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπeος έσπευσε να απαντήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑΟ Αχιλλές Μπeος δεν άφησε να πέσει στα… χαμηλά η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη και αμέσως έδωσε την απάντησή του μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος του Βόλου έσπευσε να απαντήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νωρίτερα στο πλαίσιο επίσκεψης στην περιοχή προ…

...�χή προχώρησε σε μια στιχομυθία με έναν πολίτη ο οποίος του είπε ότι υποστηρίζει την δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο.Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:«Ενημερώθηκα για μια αηδιαστική δήλωση του Κασσελάκη, τόσο αηδιαστική όσο και ο ίδιος, που αναφερόμενος στο πρόσωπό μου είπε ότι "χέστηκε"...

Ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπeος έσπευσε να απαντήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αχιλλές Μπeος δεν άφησε να πέσει στα… χαμηλά η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη και αμέσως έδωσε την απάντησή του μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος του Βόλου έσπευσε να απαντήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νωρίτερα στο πλαίσιο επίσκεψης στην περιοχή προχώρησε σε μια στιχομυθία με έναν πολίτη ο οποίος του είπε ότι υποστηρίζει την δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Ενημερώθηκα για μια αηδιαστική δήλωση του Κασσελάκη, τόσο αηδιαστική όσο και ο ίδιος, που αναφερόμενος στο πρόσωπό μου είπε ότι “χέστηκε” και πως “με έχει χεσμένο”. Καμία έκπληξη. Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χ@@@@ί…»

Ο διάλογος που είχε πραγματοποιηθεί μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και ενός πολίτη του Βόλου:

– Πολίτης: Ωραίος ο Βόλος;

– Κασσελάκης: Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.

– Πολίτης 2: Εγώ είμαι με τον Μπέο, ε; Πρόσεχε πώς μιλάς, ε.

– Κασσελάκης: Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως. Πιο χεσμ@@νο δεν μπορούσα να τον έχω.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.