Γυμνάστρια έχασε 20 κιλά μετά τη γέννα και αποκαλύπτει τα μυστικά που ήλπιζε να ήξερε νωρίτερα

February 11, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μια γuμνάστρια αποκαλύπτει τρεις συμβουλές για απώλεια βάρους, τις οποίες και ακολούθησε μετά τη γέννηση του παιδιού της.

(adsbygoogl…

... Η Νίκι ζει στη Νέα Ζηλανδία και δήλωσε ότι αν γνώριζε από την αρχή τα τρία μυστικά θα ήταν πιο εύκολη η προσπάθειά της να χάσει τα 20 κιλά μετά τη γέννηση του παιδιού της.Γυμνάστρια: Ποια είναι τα τρία μυστικά για την απώλεια βάρους;Η ίδια αναφέρει πως το πρώτο μυστικό που...


Μια γuμνάστρια αποκαλύπτει τρεις συμβουλές για απώλεια βάρους, τις οποίες και ακολούθησε μετά τη γέννηση του παιδιού της.


Η Νίκι ζει στη Νέα Ζηλανδία και δήλωσε ότι αν γνώριζε από την αρχή τα τρία μυστικά θα ήταν πιο εύκολη η προσπάθειά της να χάσει τα 20 κιλά μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Γυμνάστρια: Ποια είναι τα τρία μυστικά για την απώλεια βάρους;

Η ίδια αναφέρει πως το πρώτο μυστικό που τη βοήθησε είναι να περνάει χρόνο στο περπάτημα αντί να κάνει ασκήσεις υψηλής έντασης.

Το δεύτερο που πρέπει να κάνουν είναι να μην αγχωνόμαστε για το όριο θερμίδων που έχουμε καταναλώσει μία ημέρα, καθώς αυτό δε θα έχει καμία διαφορά στην συνολική απώλεια βάρους.


Το τρίτο και τελευταίο μυστικό της είναι πως δεν χάνουμε βάρος κάθε βδομάδα. «Θα υπάρξουν εβδομάδες που θα χάσεις βάρος και άλλες που δε θα χάσεις» τονίζει χαρακτηριστικά.


Το 2018, η Νίκι και η αδερφή της Κρίστι κυκλοφόρησαν το Slim Mama Shake, ένα υποκατάστατο γεύματος που έχει βοηθήσει πολλές γυναίκες να χάσουν βάρος.

@slimmama.com.au 3 Things I Wish I Knew When I Started My Weight Loss Journey #weightlossjourney #healthylifestyle ♬ pushin P (feat. Young Thug) – Gunna & Future


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.