Νικόλ Σέρζινγκερ: Στο καταχείμωνο με λευκό μπικίνι μας αναστάτωσε (φωτο)

February 6, 2023


Νικόλ Σέρζινγκερ: Η 44χρονη τραγουδίστρια διαθέτει εξωτική ομορφιά και εκπληκτικό κορμί…Η Νικόλ Σέρζινγκερ έκανε πολλούς από τους followers της να χαρούν με το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Η τραγουδίστρια ανέβασε βίντεο με λευκό μπικίνι που αναδείκνυε τις καμπύλες της ενώ αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως έγινε ξανά μελαχρινή.Ωστόσο, οι followers της δεν σταμάτησαν …

...� να γράφουν σχόλια και να κάνουν likes κάτω από το βίντεο.Η 44χρονη Αμερικανίδα χορεύτρια τραγουδίστρια, συνθέτης, χορεύτρια και περιστασιακά ηθοποιός έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η τραγουδίστρια του γνωστού Αμερικάνικου γυναικείου συγκροτήματος «Pussycat Dolls».Η γεννημένη στη...

Νικόλ Σέρζινγκερ: Η 44χρονη τραγουδίστρια διαθέτει εξωτική ομορφιά και εκπληκτικό κορμί…

Η Νικόλ Σέρζινγκερ έκανε πολλούς από τους followers της να χαρούν με το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια ανέβασε βίντεο με λευκό μπικίνι που αναδείκνυε τις καμπύλες της ενώ αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως έγινε ξανά μελαχρινή.

Ωστόσο, οι followers της δεν σταμάτησαν να γράφουν σχόλια και να κάνουν likes κάτω από το βίντεο.

Η 44χρονη Αμερικανίδα χορεύτρια τραγουδίστρια, συνθέτης, χορεύτρια και περιστασιακά ηθοποιός έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η τραγουδίστρια του γνωστού Αμερικάνικου γυναικείου συγκροτήματος «Pussycat Dolls».

Η γεννημένη στη Χαβάη Νικόλ Σέρζινγκερ διαθέτει εξωτική ομορφιά και εκπληκτικό κορμί το οποίο δείχνει συχνά στους 5,3 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Δείτε το video που ανέβασε εδώ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.