Survivor All Star spoiler 31/01: Παραδέχτηκαν τη χρήση κινητού Κατερίνα και Ασημίνα! Αποβάλλονται οριστικά από το ριάλιτι!

January 31, 2023


Παρελθόν από το Survivor All Star αποτελούν οριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα καθώς αμφότερες παραδέχτηκαν πως χρησιμοποίησαν κινητό τηλέφωνο και επικοινωνούσαν με την Ελλάδα.Σύμφωνα με τους κανονισμούς και ότι υπέγραψαν πριν μπουν στο Survivor All Star οι δύο παίκτριες αποβάλλονται από το ριάλιτι και μένει να δούμε τις επόμενες κινήσεις της παραγωγής!Σίγουρα μια εξέλιξη που φέ…

...ρνει σε... πονοκέφαλο και την παραγωγή καθώς ειδικά η Κατερίνα Δαλάκα αποτελούσε ένα από τα δυνατά χαρτιά του Survivor All Star και ήταν από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο!Μένει να φανεί ποιοι παίκτες θα αντικαταστήσουν την Κατερίνα και την Ασημίνα τις επόμενες μέρες!...

Παρελθόν από το Survivor All Star αποτελούν οριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα καθώς αμφότερες παραδέχτηκαν πως χρησιμοποίησαν κινητό τηλέφωνο και επικοινωνούσαν με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς και ότι υπέγραψαν πριν μπουν στο Survivor All Star οι δύο παίκτριες αποβάλλονται από το ριάλιτι και μένει να δούμε τις επόμενες κινήσεις της παραγωγής!

Survivor All Star spoiler 31/01: Παραδέχτηκαν την χρήση κινητού Κατερίνα και Ασημίνα! Αποβάλλονται οριστικά από το ριάλιτι!

Σίγουρα μια εξέλιξη που φέρνει σε… πονοκέφαλο και την παραγωγή καθώς ειδικά η Κατερίνα Δαλάκα αποτελούσε ένα από τα δυνατά χαρτιά του Survivor All Star και ήταν από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο!

Μένει να φανεί ποιοι παίκτες θα αντικαταστήσουν την Κατερίνα και την Ασημίνα τις επόμενες μέρες! Όσο για το πότε θα προβληθεί το επεισόδιο της διπλής αποχώρησης, αυτό πιθανότατα θα γίνει απόψε κατά την διάρκεια του συμβολιού του νησιού!

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor All Star: “Είδα έναν Ιούδα να την καταδίδει…” – “Κόλαφος” ο Χρήστος Δάντης για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το κινητό

Το τρέιλερ του Survivor All Star, στο οποίο ο Νίκος Μπάρτζης λέει ότι έπιασε με κινητό την Ασημίνα Χατζηανδρέου, σχολίασε ο Χρήστος Δάντης.

«Ναι, το είδα το τρέιλερ. Με βάση ένα τρέιλερ δεν μπορώ να σας πω κάτι. Είδα έναν Ιούδα να την καταδίδει και έναν Καϊάφα που σκίζει τα ιμάτιά του» αρκέστηκε να σχολιάσει για το περιστατικό ο σύντροφος της παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης, αρνούμενος να κάνει οποιαδήποτε άλλη δήλωση επί του θέματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.