Ο άντρας που βγαίνει με την 23χρονη, η οποία μοιάζει με 8χρονη, απαντά σε όσους αποκαλούν τη σχέση «αρρωστημένη»

January 29, 2023


«Από τη στιγμή που λέτε ότι δεν μπορεί να έχει μια πραγματική σχέση με κάποιον, την παρουσιάζετε σαν κάποιον που δεν είναι άνθρωπος»Τον αποκάλεσαν «ανατριχιαστικό» επειδή βγαίνει με ένα 23χρονο κορίτσι που μοιάζει με 8χρονη. Ο λόγος για τον ταξιδιωτικό blogger Dan Swygart, ο οποίος είναι 26 ετών, και ανέπτυξε πρόσφατα ένα ειδύλλιο με τη ριάλιτι σταρ Shauna Rae. Η ανάπτυξη της τελευταίας είχε καθυσ…

...τερήσει λόγω της θεραπείας που έλαβε ως παιδί για καρκίνο του εγκεφάλου.Η Rae ζυγίζει μόλις 22,6 κιλά και έχει ύψος 1,16 μέτρα και πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά ριάλιτι που προβάλλει το TLC, «I Am Shauna Rae».if(typeof ez_ad_units != 'undefined'){ez_ad_units.push([[728,90],'alldaynews_gr-medrectangle-4','ezslot_3',340,'0','0'])};__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-medrectangle-4-0');Ο...

«Από τη στιγμή που λέτε ότι δεν μπορεί να έχει μια πραγματική σχέση με κάποιον, την παρουσιάζετε σαν κάποιον που δεν είναι άνθρωπος»

Τον αποκάλεσαν «ανατριχιαστικό» επειδή βγαίνει με ένα 23χρονο κορίτσι που μοιάζει με 8χρονη. Ο λόγος για τον ταξιδιωτικό blogger Dan Swygart, ο οποίος είναι 26 ετών, και ανέπτυξε πρόσφατα ένα ειδύλλιο με τη ριάλιτι σταρ Shauna Rae. Η ανάπτυξη της τελευταίας είχε καθυστερήσει λόγω της θεραπείας που έλαβε ως παιδί για καρκίνο του εγκεφάλου.

άντρας βγαίνει με 23χρονη ή 8χρονη

Η Rae ζυγίζει μόλις 22,6 κιλά και έχει ύψος 1,16 μέτρα και πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά ριάλιτι που προβάλλει το TLC, «I Am Shauna Rae».

Ο Swygart μοιράστηκε πρόσφατα διάφορα στιγμιότυπα με τη Rae στο Instagram, πριν δημοσιεύσει ένα βίντεο στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης υπερασπιζόμενος σθεναρά τη σχέση τους. Εδώ και καιρό η Rae αντιμετωπίζει προβλήματα με το θέμα των ραντεβού, με το κορίτσι να δηλώνει στη New York Post ότι την υποτιμούν και δέχεται αποκλεισμό λόγω της εμφάνισής της.

Στο βίντεο, ο Swygart αποκάλυψε ότι προσέγγισε τη Rae με λουλούδια αφού είδε την πρώτη σεζόν της εκπομπής της. Το ζευγάρι σύντομα συναντήθηκε από κοντά και βγήκαν αρκετά ραντεβού μαζί.

«Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι η Shauna είναι μια απίστευτη 23χρονη γυναίκα που έχει αναπηρία», εξήγησε. «Έτσι, καθώς χτίζεις μια σχέση μαζί της, είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις την αναπηρία της και να την προσπερνάς και να επικεντρώνεσαι στο ποια είναι ως άτομο».

«Από τη στιγμή που λέτε ότι δεν μπορεί να έχει μια πραγματική σχέση με κάποιον άλλον, την παρουσιάζετε σαν κάποιον που δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα ανθρώπινο ον. Της αξίζει να έχει σχέσεις και δεσμούς με όποιον θέλει», συνέχισε.

Ο Swygart, ο οποίος κατάγεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, εμφανίζεται στη δεύτερη σεζόν του «I Am Shauna Rae», όπου τον βλέπουμε να αναπτύσσει μια σχέση με την μικροσκοπική σταρ. Αλλά ο Βρετανός έχει δεχτεί επιθέσεις από τους τηλεθεατές, με κάποιον να λέει ότι είναι «άρρωστος» που βλέπει τη Rae ερωτiκά.

«Ναι, είναι 23 ετών, αλλά μοιάζει και μιλάει σαν 8χρονη. Επίσης, δεν συμπεριφέρεται σαν ώριμη γυναίκα. Είναι σαν παιδί», υποστήριξε ένας επικριτής, σύμφωνα με τη Mirror.

«Αν κάποιος άνδρας ή γυναίκα μπορεί να πει ειλικρινά ότι μπορεί να τη δει σeξουαλικά ως γυναίκα, είτε λέει ψέματα είτε είναι άρρωστος. Τελεία», φέρεται να δήλωσε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος τον χαρακτήρισε «ανατριχιαστικό».

Η Rae έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις σχέσεις της με τους άντρες. «Αν με κοιτάξεις, βλέπεις ένα 8χρονο παιδί. Αλλά νομίζω ότι αν αφιερώσεις χρόνο για να δεις τις λεπτομέρειες στο πρόσωπό μου, στα χέρια μου, την ωριμότητα στο σώμα μου – και νομίζω ότι αν αφιερώσεις χρόνο για να μου μιλήσεις πραγματικά – καταλαβαίνεις πραγματικά ότι είμαι μια 23χρονη», έχει δηλώσει.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.