Survivor All Star: “Δεν μας νοιάζει η αγάπη σας, να…” – “Δίκασε” η Αφροδίτη Σκαφίδα τα δύο ζευγάρια του παιχνιδιού

January 25, 2023


Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στις καλύβες των Μπλε και των Κόκκινων μετά την αποκάλυψη της κρυφής συνάντησης δύο παικτών της κόκκινης ομάδας, του Σάκη και του Μάριου Πρίαμου με δύο παίκτριες των Μπλε, την Καρολίνα και την Μαριαλένα.Μετά την αυστηρή προειδοποίηση του Γιώργου Λιανού και το ενδεχόμενο ποινών στην εκάστοτε ομάδα, αν επαναληφθεί ξανά παρόμοιο σκηνικό, στην ομάδα των Κόκκινων επικρατεί το χ…

...άος με τους παίκτες να έχουν διασπαστεί σε κλίκες, με τους μικρούς να διαφωνούν και άλλους να μην παίρνουν θέση. Με την ευκαιρία, δείτε την κόντρα Νίκου Μπάρτζη και Σάκη Κατσούλη στο συμβούλιο του νησιού.Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν ανοιχτά και απόλυτα την άποψή τους για...

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στις καλύβες των Μπλε και των Κόκκινων μετά την αποκάλυψη της κρυφής συνάντησης δύο παικτών της κόκκινης ομάδας, του Σάκη και του Μάριου Πρίαμου με δύο παίκτριες των Μπλε, την Καρολίνα και την Μαριαλένα.

Μετά την αυστηρή προειδοποίηση του Γιώργου Λιανού και το ενδεχόμενο ποινών στην εκάστοτε ομάδα, αν επαναληφθεί ξανά παρόμοιο σκηνικό, στην ομάδα των Κόκκινων επικρατεί το χάος με τους παίκτες να έχουν διασπαστεί σε κλίκες, με τους μικρούς να διαφωνούν και άλλους να μην παίρνουν θέση. Με την ευκαιρία, δείτε την κόντρα Νίκου Μπάρτζη και Σάκη Κατσούλη στο συμβούλιο του νησιού.

Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν ανοιχτά και απόλυτα την άποψή τους για το θέμα ήταν η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία το βράδυ της Τρίτης (24/1) αναφέρθηκε στην απάθεια των Μπλε και στην έλλειψη ενσυναίσθησης για το τι θα επιφέρει μια ποινή στην ομάδα τους, όπως την στέρηση φαγητού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.