Εριέττα Κούρκουλου: H «εξαφάνιση», η ανησυχία για την εγκυμοσύνη της και η φωτογραφία που τα εξηγεί όλα

January 25, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Εριέττα Κούρκουλου αφού σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, τον καρπό του έρωτά της με …

...της με τον αγαπημένο της Βύρων Βασιλειάδη. Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, έχουν αποφασίσει να απολαύσουν στο έπακρο το ταξίδι της κύησης του γιου τους, καθώς ήταν κάτι που το ήθελαν πάρα πολύ.Η Εριέττα το τελευταίο διάστημα απέχει από τα social media, κάτι που έχει προκαλέσει...


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Εριέττα Κούρκουλου αφού σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Βύρων Βασιλειάδη.


Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, έχουν αποφασίσει να απολαύσουν στο έπακρο το ταξίδι της κύησης του γιου τους, καθώς ήταν κάτι που το ήθελαν πάρα πολύ.

Η Εριέττα το τελευταίο διάστημα απέχει από τα social media, κάτι που έχει προκαλέσει αρκετή ανησυχία στους followers της, οι οποίοι της στέλνουν μηνύματα για να μάθουν πώς είναι.

Σήμερα λοιπόν, η ίδια επανήλθε με μία καινούργια ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram εξηγώντας στους διαδικτυακούς της φίλους τους λόγους της «εξαφάνισής» της.


«Καλησπέρα σε όλους σας! Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική.

Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους). Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.