Νύφη είπε στην αδερφή της να φορέσει “ότι θέλει” στον γάμο της – Μόλις την δείτε θα πάθετε σοκ (photo)

January 24, 2023


Νύφη είπε στην αδερφή της να φορέσει «ότι θέλει» στον γάμο της, αλλά μόλις δείτε τι επέλεξε να φορέσει θα πάθετε σοκ! Η αλήθεια είναι ότι για τέτοια θέματα, θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια. Όπως για παράδειγμα τι επιτρέπεται και την δεν επιτρέπεται να φορέσεις στον γάμο της αδερφής σου. Παράλληλα, «άλαλη» έμεινε η νύφη όταν άκουσε τον γαμπρό να λέει «πλέον είμαστε μια 3μελής οικογένεια.Όταν όμως η ν…

...ύφη της λέει ότι θα είναι παράνυφος (που συνήθως όλες φοράνε το ίδιο φόρεμα), αλλά μπορεί να βάλει «ότι θέλει», μάλλον θα πρέπει να περιμένεις τα χειρότερα. Όπως για παράδειγμα να ντυθεί δεινόσαυρος!Ο λόγος για τη νύφη Ντιάνα Άνταμς και την μικρότερη αδερφή της, Κριστίνα Μέντορ....

Νύφη είπε στην αδερφή της να φορέσει «ότι θέλει» στον γάμο της, αλλά μόλις δείτε τι επέλεξε να φορέσει θα πάθετε σοκ! Η αλήθεια είναι ότι για τέτοια θέματα, θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια. Όπως για παράδειγμα τι επιτρέπεται και την δεν επιτρέπεται να φορέσεις στον γάμο της αδερφής σου. Παράλληλα, «άλαλη» έμεινε η νύφη όταν άκουσε τον γαμπρό να λέει «πλέον είμαστε μια 3μελής οικογένεια.

Όταν όμως η νύφη της λέει ότι θα είναι παράνυφος (που συνήθως όλες φοράνε το ίδιο φόρεμα), αλλά μπορεί να βάλει «ότι θέλει», μάλλον θα πρέπει να περιμένεις τα χειρότερα. Όπως για παράδειγμα να ντυθεί δεινόσαυρος!

Ο λόγος για τη νύφη Ντιάνα Άνταμς και την μικρότερη αδερφή της, Κριστίνα Μέντορ. Περίπου ένα μήνα πριν τον γάμο, η Κριστίνα, έχοντας λάβει την διαβεβαίωση ότι μπορεί να βάλει ότι θέλει, έστειλε στην αδερφή της την πρότασή της για την εμφάνισή της. Η Ντιάνα γέλασε και είπε ναι.

Νύφη είπε στην αδερφή της να φορέσει 'ότι θέλει' στον γάμο της και έμεινε άναυδη

Για την ιστορία, την ημέρα του γάμο είχε πολλή ζέστη και υγρασία, με αποτέλεσμα η Κριστίνα να αναγκαστεί να αλλάξει εμφάνιση αμέσως μετά την τελετή.

Ο γαμπρός λιποθύμησε την πρώτη νύχτα γάμου όταν είδε ότι η νύφη έχει…Δεν πάει το μυαλό σας

Η κάθε νύφη πάντα λάμπει από ομορφιά και χαρά την ημέρα του γάμου της, όπως και αυτή στο παρακάτω βίντεο. Τι ήταν αυτό που σόκαρε όμως το γαμπρό;

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα νιόπαντρο ζευγάρι που λάμπει από ομορφιά και ευτυχία, μετά το γαμήλιο πάρτι. Αφού αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλους, αποσύρθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για την περίφημη πρώτη νύχτα του γάμου.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο γαμπρός κάθισε στο κρεβάτι, όπου ήταν απλωμένα ροδοπέταλα σε σχήμα καρδιάς. Τα μάτια του ήταν συνεχώς καρφωμένα στο πρόσωπο της εκθαμβωτικης νύφης, η οποία πλησίασε τον καθρέφτη και άρχισε να ξεντύνεται.

Τι αποκαλύφθηκε

Ωστόσο, το χαμόγελο του γαμπρού διαδέχθηκε μια έκφραση απορίας και απογοήτευσης. Η νύφη άρχισε να μεταμορφώνεται σε μια ψεύτικη κούκλα – από το πρόσωπο μέχρι το στήθος της. Αν και έχουμε δει ακόμα και γάμο με ψεύτικη κούκλα, σίγουρα αυτός ο γαμπρός δεν περίμενε να έχει παντρευτεί μια τόσο ψεύτικη γυναίκα.

Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, ήρθε όταν πήγε να βγάλει την… μασέλα της, όπου και ο γαμπρός έπεσε λιπόθυμος. Σημειώνεται ότι το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 3 εκατ. views.

Δείτε το βίντεο:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.