Σάλος σε μεγάλη ομάδα μπάσκετ – Έλληνας διεθνής κλέβει χρήματα συμπαικτών του (Βίντεο)

January 24, 2022


Στο ρεπορτάζ του Πρωϊνού επισημαίνεται πως πρόκειται για πολύ γνωστό παίκτη που πλησίασε στα ρούχα των συμπαικτών του και πήρε χρήματα από τις τσέπες τους.  Δείτε το υλικό 

πως επειδή εκείνοι είχαν καταλάβει εδώ και καιρό πως λείπουν συνεχώς χρήματα, τοποθέτησαν κρυφή κάμερα και τον εντόπισαν επ’ αυτοφώρω.  Δείτε το υλικό  Facebook Twitter WhatsApp Viber Facebook MessengerΤο διαβάσαμε εδώ

Στο ρεπορτάζ του Πρωϊνού επισημαίνεται πως πρόκειται για πολύ γνωστό παίκτη που πλησίασε στα ρούχα των συμπαικτών του και πήρε χρήματα από τις τσέπες τους.

 

  • Αναφέρεται, δε πως επειδή εκείνοι είχαν καταλάβει εδώ και καιρό πως λείπουν συνεχώς χρήματα, τοποθέτησαν κρυφή κάμερα και τον εντόπισαν επ’ αυτοφώρω.

 

Δείτε το υλικό

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.