Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Οι εύζωνες στο έλεος του χιονιά – Δείτε φωτογραφίες

January 24, 2022


Πυκνό χιόνι πέφτει αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Το Σύνταγμα έχει ντυθεί στα λευκά, ενώ την ίδια ώρα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων ρίχνουν αλάτι μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη καθώς η κατάστασ…

...η αναμένεται να επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.Στο μεταξύ, στα βόρεια και δυτικά του νομού το έχει στρώσει από το πρωί, ενώ έντονη χιονόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα και στα νότια προάστια. ...

Πυκνό χιόνι πέφτει αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Το Σύνταγμα έχει ντυθεί στα λευκά, ενώ την ίδια ώρα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων ρίχνουν αλάτι μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη καθώς η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Στο μεταξύ, στα βόρεια και δυτικά του νομού το έχει στρώσει από το πρωί, ενώ έντονη χιονόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα και στα νότια προάστια.

Μάλιστα, κατά τις 10:30 το πρωί, η πολιτική προστασία έστειλε, μέσω του 112 μήνυμα στους κατοίκους της Αττικής, με το οποίο προειδοποιεί για έντονες χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες.

Λόγω της κακοκαιρίας έχει προκληθεί κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς δρόμους των βορείων προαστίων, ενώ κλειστή παραμένει η Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και από τον κόμβο Οινοφύτων στο ρεύμα προς Αθήνα. Τα υπόλοιπα οχήματα κινούνται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Δείτε εδώ φωτογραφίες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κακοκαιρία Ελπίς: Μπλακ άουτ στην Παλλήνη

Φωτιά στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.