Survivor 5: «Θα του κοπεί η μαγκίτσα! Νομίζει ότι είναι ο Θεός του Πολέμου» – Ο Κατσαούνης «άδειασε» τον Σοϊλέδη

January 24, 2022


Καθόλου καλή εντύπωση δεν έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος μετά την ήττα του από τον ποδοσφαιριστή, τον «κατακεραύνωσε» κανονικότατα, κατά την διάρκεια του αποψινού (23/1) επεισοδ…

...ίου.«Ο Άρης Σοϊλέδης ναι μεν είναι καλός και γρήγορος παίκτης, ναι με κέρδισε παρόλο που έχω μια Α εμπειρία στους στίβους και μπράβο του. Θέλω να πω όμως ότι δεν με εντυπωσίασε. Τον έβλεπα απέναντι στον πάγκο και έχει πάρει ήδη αρχηγικές τάσεις. ...

Καθόλου καλή εντύπωση δεν έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος μετά την ήττα του από τον ποδοσφαιριστή, τον «κατακεραύνωσε» κανονικότατα, κατά την διάρκεια του αποψινού (23/1) επεισοδίου.

«Ο Άρης Σοϊλέδης ναι μεν είναι καλός και γρήγορος παίκτης, ναι με κέρδισε παρόλο που έχω μια Α εμπειρία στους στίβους και μπράβο του. Θέλω να πω όμως ότι δεν με εντυπωσίασε. Τον έβλεπα απέναντι στον πάγκο και έχει πάρει ήδη αρχηγικές τάσεις.

Πιστεύω ότι ακόμα δεν μπήκε ο Άρης, τον βγάλαμε και… θεό του πολέμου! Αλλά δεν ξέρει όμως ότι και ο Άρης, ο θεός του πολέμου είχε χάσει κάποτε στον Τρωικό πόλεμο από την Αθηνά και έχει και αρχηγικές τάσεις από την πρώτη μέρα. Δεν είναι καλό αυτό το πράγμα. Είναι σχεδόν σαν τον Πηλίδη, αλλά δεν είναι Πηλίδης και το τονίζω αυτό. Ο Πηλίδης έχει ένα τέλειο ήθος από ότι τον είδα την πρώτη μέρα σε σχέση με τον Σοϊλέδη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος είχε κι ένα ατύχημα.

Τα “καρφιά” του Κατσαούνη για τον Σοϊλέδη στο Survivor 5

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.