Ύψος και απιστία: Οι κοντοί ή οι ψηλοί Έλληνες είναι πιο… ατακτούληδες; Έρευνα λύνει το μυστήριο!

January 22, 2023


Tη σeξουαλική συμπεριφορά των ανδρών ανάλογα με το ύψος του προσπαθεί να καταγράψει σε έρευνά του το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών. Τα στοιχεία αναδεικνύουν τους κοντούς πιο άπιστους από τους ψηλούς άνδρες.Η έρευνα συμπεριέλαβε 1.000 άνδρες από όλη την Ελλάδα και εξέτασε δύο παραμέτρους: το ύψος τους και την πολυγαμικότητά τους. Ως βραχύ ύψος θεωρήθηκε το 1.60-1.70 και ως μεγάλο ύψος το 1.80 και π…

...άνω.Δείτε επίσης: Σάλος με βίντεο της Ζέτας Μακρυπούλια: Γυμνόστηθη κάνει βίαιο σeξ! (Video)Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, οι άνδρες με ύψος 1,60-1,70 ήταν πολύ περισσότερο πολυγαμικοί, παρουσιάζοντας σχεδόν διπλάσια ποσοστά απιστίας από τους ψηλούς. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι...

Tη σeξουαλική συμπεριφορά των ανδρών ανάλογα με το ύψος του προσπαθεί να καταγράψει σε έρευνά του το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών. Τα στοιχεία αναδεικνύουν τους κοντούς πιο άπιστους από τους ψηλούς άνδρες.

Η έρευνα συμπεριέλαβε 1.000 άνδρες από όλη την Ελλάδα και εξέτασε δύο παραμέτρους: το ύψος τους και την πολυγαμικότητά τους. Ως βραχύ ύψος θεωρήθηκε το 1.60-1.70 και ως μεγάλο ύψος το 1.80 και πάνω.

Δείτε επίσης: Σάλος με βίντεο της Ζέτας Μακρυπούλια: Γυμνόστηθη κάνει βίαιο σeξ! (Video)

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, οι άνδρες με ύψος 1,60-1,70 ήταν πολύ περισσότερο πολυγαμικοί, παρουσιάζοντας σχεδόν διπλάσια ποσοστά απιστίας από τους ψηλούς. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι 8 στους 10 κοντούς άνδρες είχαν παράλληλες σχέσεις. Αντίθετα στους άνδρες με ύψος από 1,80 και πάνω ήταν μόνο 1 στους 10 ήταν πολυγαμικός.

υψοσ-αντρεσ

Όπως αναφέρει ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, η απιστία, το σeξ και η εξουσία είναι το καuτό τρίγωνο της αμαρτίας, όπου οι άνθρωποι αναρωτιούνται για τα αυτονόητα της ζωής και των παθών της και ιδίως της γνωστής συνήθειάς τους να είναι φανατικοί της πίστης σε θεσμούς, όπου συνήθως εξασκούνται ως άπιστοι.

Το ερώτημα κατά πόσον το ύψος στον άνδρα επηρεάζει την ερωτiκή του ζωή γενικά και, πιο ειδικά, αν τον κάνει επιρρεπή στην απιστία, φαίνεται να απασχολεί και τις σύγχρονες κοινωνίες. Σε μια κοινωνία ανταγωνιστική, οι λιγότερο ευνοημένοι άνδρες ανατομικά, πρέπει να γίνουν θελκτικοί με άλλα προσόντα, όπως είναι το μυαλό, το χρήμα, το χιούμορ ή η σκέψη.

Στο νόμο της επιθυμίας και της επιβίωσης, πάντως, ισχύει πως, ό,τι σου δίνει η φύση σαν μειονέκτημα, το διεκδικείς από την κοινωνία σαν πλεονέκτημα – ο νόμος της τριγωνικής επιθυμίας (θέλω αυτό που έχουν οι άλλοι και όχι αυτό που, ήδη, έχω).

Στην σύγκριση κοντού-ψηλού είναι σίγουρο πως ένας πιο κοντός άνδρας θα διεκδικήσει περισσότερες γυναίκες απ’όσες του αναλογούν, για να αποδεικνύει στον καθρέφτη του πως είναι πιο γοητευτικός από έναν ανατομικά ψηλότερο άρρενα», εξηγεί ο κύριος Κωνσταντινίδης.

υψοσ-αντρεσ

Ενώ, ο χειρουργός ουρολόγος ανδρολόγος κ. Χρήστος Φλιάτουρας συμπληρώνει ότι πολλοί εμφανίσιμοι και ψηλοί άνδρες δε νιώθουν την ανάγκη να φλερτάρουν μια γυναίκα, έχοντας την αυτοπεποίθηση του «ωραίου και μοιραίου», κάτι που δημιουργεί απέχθεια στις γυναίκες, που θέλουν, επίσης, να μοιράζονται τα βλέμματα θαυμασμού. όπως λέει, οι όχι και τόσο ψηλοί άνδρες πρέπει να αναδείξουν την ευφυΐα τους φλερτάροντας με χιούμορ και είναι γνωστή η ρήση πως ο οpγασμός της γυναίκας ξεκινά από τα αυτιά.

Οι κοντοί άνδρες θαυμάζουν το ύψος μόνο στο γυναικείο φύλο. Με μια ψηλή γυναίκα δίπλα τους νιώθουν πολύ ψηλότεροι από όλους τους άλλους άνδρες της υφηλίου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.