Λεφτά με το τσουβάλι: Τα καλύτερα νέα για αυτά τα 4 Ζώδια, θα γεμίσει η τσέπη τους με χρήματα το 2023

January 19, 2023


Τέσσερα ζώδια που θα δουν τα οικονομικά τους να βελτιώνονται μέσα στον Φεβρουάριο.Ο «κουτσοφλέβαρος» ανέκαθεν ήταν , είναι και θα είναι ένας πιεστικός μήνας για τα οικονομικά μας, δεδομένου ότι έχει 2-3 λιγότερες εργάσιμες ημέρες, ενώ τα έξοδα των εορτών που πέρασαν και οι λογαριασμοί που έρχονται, μας κάνουν να νιώθουμε πάντα ότι έχουμε βγει από το πρόγραμμα και ότι πρέπει να μαζευτούμε. Πάντα όμ…

...ως κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού είναι περισσότερο κερδισμένοι και άλλοι λιγότερο. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχετε μεγαλύτερη άνεση στα οικονομικά σας, αλλά και θα σας δοθούν και σημαντικές ευκαιρίες ανόδου.ΥΔΡΟΧΟΟΣΜπορεί ο Κρόνος να...

Τέσσερα ζώδια που θα δουν τα οικονομικά τους να βελτιώνονται μέσα στον Φεβρουάριο.

Ο «κουτσοφλέβαρος» ανέκαθεν ήταν , είναι και θα είναι ένας πιεστικός μήνας για τα οικονομικά μας, δεδομένου ότι έχει 2-3 λιγότερες εργάσιμες ημέρες, ενώ τα έξοδα των εορτών που πέρασαν και οι λογαριασμοί που έρχονται, μας κάνουν να νιώθουμε πάντα ότι έχουμε βγει από το πρόγραμμα και ότι πρέπει να μαζευτούμε. Πάντα όμως κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού είναι περισσότερο κερδισμένοι και άλλοι λιγότερο.Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχετε μεγαλύτερη άνεση στα οικονομικά σας, αλλά και θα σας δοθούν και σημαντικές ευκαιρίες ανόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί ο Κρόνος να συνεχίζει (αλλά και σιγά – σιγά να ολοκληρώνει) την πορεία του στο ζώδιο σου, όμως η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της έξαρσής της, τον Ιχθύ, αναμένεται να φανεί προσοδοφόρα για τα οικονομικά σου! Από το ξεκίνημα του μήνα έως και τις 20 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη από αυτή την θέση σε βοηθά να έλξεις πιο εύκολα τα χρήματα στα χέρια σου, να πάρεις σημαντική ανάσα, είναι βέβαιο όμως ότι θα λειτουργήσεις και κάπως «άτσαλα» κάνοντας κάποια απερίσκεπτα έξοδα, αυτή την τάση θα χρειαστεί να την προσeξεις και να την περιορίσεις πολύ παραπάνω στις 5 και στις 15 Φεβρουαρίου!Η εύνοια όμως συνεχίζεται και στην πορεία αφού η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, στις 20 Φεβρουαρίου σε βοηθά να κάνεις ενάρξεις που θα τονώσουν το εισόδημά σου, επιβεβλημένη από την πλευρά σου θα είναι η οργάνωση, η τάξη και ο περιορισμός απερισκεψίας και βιασύνης. Σε όλη την πορεία του μήνα, με τον Δία από το ζώδιο του Κριού θα δεχθείς εύνοια σε προτάσεις, συμφωνίες , γνωριμίες που μπορούν να προβούν προς όφελός σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο!

ΛΕΩΝ

Έξτρα έσοδα σου υπόσχεται ο Φεβρουάριος αλλά και εύνοια μέσω bonus, επιδομάτων, βοηθημάτων, ή ακόμα και πωλήσεων, μισθώσεων. Το σίγουρο είναι ότι ο δεύτερος μήνας της χρονιάς είναι αρκετά επιβοηθητικός για να πάρεις σημαντική ανάσα στα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και για να βρεθείς κερδισμένος!

Το διάστημα ως και τις 20 Φεβρουαρίου λοιπόν, είναι αρκετά ευεργετικό για να δεις περισσότερα χρήματα στα χέρια σου, για να κάνεις διακανονισμούς που είναι προς συμφέρον σου, για να δεις τα χρήματα του – της συζύγου να βελτιώνονται και να μπαίνουν περισσότερα χρήματα στο σπίτι! Είναι βέβαιο λοιπόν ότι θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά αλλά και … ανακούφιση!Αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου ο μήνας προσφέρει και την ευκαιρία επέκτασης, νέων συμφωνιών που θα σε οδηγήσουν σε κάποια έναρξη προσοδοφόρα ιδιαίτερα από τις 20/2 και έπειτα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αξιοποίησε την οικονομική εύνοια παραμένοντας εγκρατής και ανεπηρέαστος από το περιβάλλον σου για να αποφύγεις λάθη. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, η πορεία του μήνα έχει έσοδα, έχει όμως και έξοδα για την εκπλήρωση μίας επιθυμίας ή ονείρου ζωής.ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, στο μεγαλύτερο μέρος του Φεβρουαρίου η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο και εκτός από τον αισθηματικό τομέα που θα δεχθεί πλήρη αναζωογόνηση και εύνοια και στα οικονομικά θα μπορέσεις ουσιαστικά να έλξεις πιο εύκολα κοντά σου το χρήμα. Ο Δίας από τον 2ο Ηλιακό Οίκο του Ωροσκοπίου σου, υπόσχεται ως και τις 16/5 καλύτερες συνθήκες στα οικονομικά σου αλλά και τόνωση των εισοδημάτων σου! Συνάμα και η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό στις 20 Φεβρουαρίου, θα σου προσφέρει μεγαλύτερη οικονομική «ρέντα» που θα σου λύσει τα χέρια! Στην πορεία του Φεβρουαρίου ωστόσο, αρκετά πιο τυχερός και κερδισμένος στα οικονομικά θα είσαι εσύ που είσαι γεννημένος στο 1ο και αρχές 2ου δεκαημέρου του ζωδίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.