Εύη Σαλταφερίδου: Το All Star Survivor, η σχέση με τον Καραφώτη, ο ρόλος της μητέρας, η σχέση Ηλίας Γκότσης και ο αθλητισμός

January 17, 2023


Εύη Σαλταφερίδου: Για μια ακόμη χρονιά την βλέπουμε να διαγωνίζεται στο Survivor All Star, έχοντας σοβαρή υποψηφιότητα να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο, καθώς από νεαρή ηλικία έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και είναι Fitness Coach. Διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό παρουσιαστικό καθώς εκτός από τη μεσογειακή ομορφιά της, διαθέτει και ένα πολύ καλογuμνασμένο σώμα αφού η γuμναστική είναι κομμάτι της ζωής…

...�ς της. Οι φετίνοι παίκτες που τους έχουμε ξαναδεί στα προηγούμενα παιχνίδια, έρχονται για να μας εντυπωσιάσουν και να αντιμετωπίστουν με τις δυνάμεις τους, ώστε να βγει ένας νικητής. Ποια είναι όμως η διαγωνιζόμενη; Πάμε να την μάθουμε καλύτερα!Εύη Σαλταφερίδου: Όσα δεν γνωρίζετε...

 Εύη Σαλταφερίδου: Για μια ακόμη χρονιά την βλέπουμε να διαγωνίζεται στο Survivor All Star, έχοντας σοβαρή υποψηφιότητα να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο, καθώς από νεαρή ηλικία έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και είναι Fitness Coach. Διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό παρουσιαστικό καθώς εκτός από τη μεσογειακή ομορφιά της, διαθέτει και ένα πολύ καλογuμνασμένο σώμα αφού η γuμναστική είναι κομμάτι της ζωής της.

Οι φετίνοι παίκτες που τους έχουμε ξαναδεί στα προηγούμενα παιχνίδια, έρχονται για να μας εντυπωσιάσουν και να αντιμετωπίστουν με τις δυνάμεις τους, ώστε να βγει ένας νικητής. Ποια είναι όμως η διαγωνιζόμενη; Πάμε να την μάθουμε καλύτερα!

Εύη Σαλταφερίδου: Όσα δεν γνωρίζετε για την παίκτρια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, η οποία αποτελεί και τη βάση της. Είναι 32 ετών και από μικρό παιδί ήταν ιδιαίτερα αθλητική και έτσι αποφάσισε να κάνει επάγγελμα τη μεγάλη της αγάπη.

Υπήρξαν αρκετές φήμες, που την ήθελαν ζευγάρι με τον Ηλία Γκότση, αφού ανέβαζαν πολύ συχνά κοινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα οποία ήταν είτε μόνοι τους, είτε με παρέα. Παράλληλα ο φακός τους είχε αποθανατίσει σε πολλές κοινές εξόδους σε κοσμικά events και μαγαζιά της Αθήνας.

Όπως  είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Ο Ηλίας είναι ένας άνθρωπος που αν δεν τον είχα γνωρίσει στο παιχνίδι και δεν είχα αυτή την πολύ καλή σχέση μαζί του, ίσως τον έβλεπα ερωτiκά. Είναι πολύ ωραίος άντρας, το αναγνωρίζω, περνάω τόσο ωραία μαζί του και τον θεωρώ σημαντικό στη ζωή μου, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα χαλούσα τη φιλία μας, γιατί με έχει στηρίξει σε πολλά”.

Εύη Σαλταφερίδου: O χωρισμός της από τον Κώστα Καραφώτη

Για περίπου δύο χρόνια ζευγάρι με τον τραγουδιστή, Κώστα Καραφώτη και θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ωστόσο, παρόλο που είχαν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούσαν, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστή η αιτία του χωρισμού τους.

Εύη Σαλταφερίδου: Δείτε φωτογραφίες

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.