Όλεγκ Νταντσένκο: Τραγικές ώρες για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ – Νεκρή η γυναίκα του από τροχαίο

January 15, 2022


Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Όλεγκ Νταντσένκο, καθώς την ώρα που ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του στην Ζόρια έμαθε πως η γυναίκα του, Βικτόρια, έχασε την ζωή της από τροχαίο…

... δυστύχημα που είχε λίγο έξω από την Οδησσό.Η ίδια οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας. Αμέσως έσπευσαν οι διασώστες αλλά ήταν αργά. Πριν μερικές μέρες, εντωμεταξύ, δύσκολες...

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Όλεγκ Νταντσένκο, καθώς την ώρα που ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του στην Ζόρια έμαθε πως η γυναίκα του, Βικτόρια, έχασε την ζωή της από τροχαίο δυστύχημα που είχε λίγο έξω από την Οδησσό.

Η ίδια οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας. Αμέσως έσπευσαν οι διασώστες αλλά ήταν αργά. Πριν μερικές μέρες, εντωμεταξύ, δύσκολες ώρες βίωσε κι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Πριν λίγο καιρός εντοπίστηε νεκρός στο αυτοκίνητό του ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Νίκος Τσουμάνης

Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη μετά από την είδηση πως 30χρονις ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού, Νίκο Τσουμάνη.

Μάλιστα, ο 30χρονος εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί στη μαρίνα της Νέας Κρήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας είχε στο λαιμό του αυτοσχέδιο βρόχο.

Από την άλλη, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Καλαμαριάς, το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής που εκτιμούν ότι ο θάνατος του προήλθε από πνιγμό. Να τονίσουμε πως και ο Κώστας Αργυρόπουλος, ο οποίος ήταν προπονητής έχασε την ζωή του.

Βέβαια, Διεξάγεται προανάκριση αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Τσουμάνης έφυγε από «ασφυχτικό θάνατο». Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, ο θάνατος του άτυχου ποδοσφαιριστή προήλθε με την χρήση λουριών μίας χρήσης (πλαστικά, δεματικά, tire up).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.