Survivor 5: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής – Επιστρέφει εκτάκτως στην Ελλάδα ο Γιωρίκας Πιλίδης;

January 14, 2022


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5, με τις αποχωρήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη σε ένα «τσουνάμι», που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με αφορμή την αποχώρηση της Παρασκευής Σταματοπο…

...ύλου.Η πρώην πια Μαχήτρια είχε βρεθεί στα όριά της και ουσιαστικά προκάλεσε την αποχώρησή της, αφού σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο συμβούλιο ο Γιώργος Κατσαούνης, η δεύτερη ασυλία χάθηκε για την ομάδα τους, προκειμένου να φύγει η συμπαίκτριά του. ...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5, με τις αποχωρήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη σε ένα «τσουνάμι», που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με αφορμή την αποχώρηση της Παρασκευής Σταματοπούλου.

Η πρώην πια Μαχήτρια είχε βρεθεί στα όριά της και ουσιαστικά προκάλεσε την αποχώρησή της, αφού σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο συμβούλιο ο Γιώργος Κατσαούνης, η δεύτερη ασυλία χάθηκε για την ομάδα τους, προκειμένου να φύγει η συμπαίκτριά του.

Αυτή φαίνεται πως ήταν μονάχα η αρχή, με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις… χωρίς προσχήματα να ακολουθούν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άλλωστε, ακόμη τρεις παίκτες αναμένεται να φύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης, αφού δεν είναι μονάχα η Κρυσταλλία που τόσες μέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά και οι Μπέλλος-Καλαφατάς που δεν αποκλείεται επίσης τις επόμενες μέρες να χαιρετήσουν, αποδεκατίζοντας τους Μαχητές.

Η ατυχία, όμως, έρχεται να «χτυπήσει» και την πόρτα των Διασήμων, αφού μπορεί σύντομα να δούμε στην Ελλάδα τον Γιωρίκα Πιλίδη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης προκάλεσε αίσθηση με τη δήλωσή του περί προσπάθειας να στηθεί τελικός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αναστατώνοντας τις αρμόδιες Αρχές.

Η ηγεσία της πάλης στην Ελλάδα, αλλά και ο ίδιος ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ζητούν….διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Κοκκινομάλλα με τατουάζ – Αυτή είναι η 32χρονη σύντροφος του Βαλάντη

Survivor 5: «Ήμουν ψυχολογικά χάλια, δεν ήθελα να…» – Οι πρώτες δηλώσεις της Παρασκευής Σταματοπούλου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.