Ο 40αρης και η ξανθιά… Το ανέκδοτο της ημέρας (2/1)

January 3, 2022


Ο 40αρης και η ξανθιά… Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (2/1) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.Ένας 40άρης οικογενειάρχης ψωνίζει στο σούπερ μάρκε…

...γενειάρχης ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ. Κάποια στιγμή παρατηρεί μια εντυπωσιακή ξανθιά και ασυναίσθητα τη χαζεύει. Η ξανθιά του γυρίζει το βλέμμα. Την ξανακοιτάει πιο έντονα, τον κοιτάζει και αυτή, αυτό τραβάει κάμποση ώρα και αποφασίζει να της μιλήσει:- Συγνώμη, της λέει, μήπως...

Ο 40αρης και η ξανθιά… Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (2/1) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.

Πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Ένας 40άρης οικογενειάρχης ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ. Κάποια στιγμή παρατηρεί μια εντυπωσιακή ξανθιά και ασυναίσθητα τη χαζεύει. Η ξανθιά του γυρίζει το βλέμμα. Την ξανακοιτάει πιο έντονα, τον κοιτάζει και αυτή, αυτό τραβάει κάμποση ώρα και αποφασίζει να της μιλήσει:

– Συγνώμη, της λέει, μήπως γνωριζόμαστε;

– Βέβαια, του απαντάει. Ένα από τα παιδιά που έχω, είναι δικό σας!

Ο τύπος σαστίζει, σκέφτεται και ξαφνικά θυμάται τη μοναδική φορά που απάτησε τη γυναίκα του. Τη ρωτάει λοιπόν:

Ανέκδοτο με ξανθιά

– Μήπως είστε εκείνη η στριπτιζέζ που είχανε καλέσει σε ένα bachelor πάρτι στην Πεύκη πρόπερσι την άνοιξη και είχαμε καταλήξει να κάνουμε άγριο σeξ στην κουζίνα; Μου είχατε δέσει τα χέρια με χειροπέδες και μου χώσατε και ένα καρότο …!

Συνοφρυωμένη αυτή του απαντάει:

  • Όχι, είμαι η φιλόλογος του γιου σας στο σχολείο.

Bonus ανέκδοτο: Οι δύο παντρεμένες…

Δύο φίλες βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους συζύγους τους. Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια κατά τα ξημερώματα αισθάνθηκαν έντονη την ανάγκη για κατούρημα. Το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο. Φοβισμένες αποφάσισαν να μπουν και να κατουρήσουν.

Η πρώτη δεν είχε τίποτα για να καθαριστεί, έτσι έβγαλε το κιλοτάκι της, σκουπίστηκε και το πέταξε.

Η δεύτερη επίσης δεν είχε τίποτα, αλλά σκέφτηκε:

– “Α εγώ δεν πρόκειται να πετάξω την κιλότα μου” και χρησιμοποίησε την κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών για να καθαριστεί.

Το επόμενο πρωί οι γυναίκες ήταν ξερές στον ύπνο, και οι δύο σύζυγοι ανήσυχοι μιλούσαν μεταξύ τους στο τηλέφωνο.

Ανέκδοτο με παντρεμένες

– Φίλε, φοβάμαι ότι έχουμε μπλέξει και πρέπει να ψαχνόμαστε. Αυτές κάτι άσχημο έκαναν χτες βράδυ.

– Η δικιά μου γύρισε χωρίς κιλότα.

  • Εσύ; τυχερός είσαι. Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στον κ*λο της που έγραφε: “Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.