Αυτή είναι η γυναίκα για την οποία ο Βαλάντης σερνόταν στα πατώματα πριν μπει στο Survivor 5

January 3, 2022


Single μπήκε στο Survivor ο Βαλάντης του οποίου ο χωρισμός μερικούς μήνες πριν είχε απασχολήσει πολύ τα Μέσα κυρίως λόγω των δηλώσεων του τραγουδιστή για την πρώην σύντροφό του, η οποία κατηγορήθηκε α…

...πό τον ίδιο πως του ζήτησε 1.500€ τον μήνα για να συνεχίσει να είναι στο πλευρό του.Ωστόσο, ο δεσμός του εκείνος δεν φάνηκε να του στοίχισε και ιδιαίτερα, καθώς σε συνέντευξή του παραδέχτηκε πως ξεκίνησε σχέση με την κοπέλα εκείνη για να… ξεπεράσει την προηγούμενη σύντροφό του....

Single μπήκε στο Survivor ο Βαλάντης του οποίου ο χωρισμός μερικούς μήνες πριν είχε απασχολήσει πολύ τα Μέσα κυρίως λόγω των δηλώσεων του τραγουδιστή για την πρώην σύντροφό του, η οποία κατηγορήθηκε από τον ίδιο πως του ζήτησε 1.500€ τον μήνα για να συνεχίσει να είναι στο πλευρό του.

Ωστόσο, ο δεσμός του εκείνος δεν φάνηκε να του στοίχισε και ιδιαίτερα, καθώς σε συνέντευξή του παραδέχτηκε πως ξεκίνησε σχέση με την κοπέλα εκείνη για να… ξεπεράσει την προηγούμενη σύντροφό του.

Δείτε το πρόσωπο της στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 – trailer 2/1: O Βαλάντης αλά Ντάφυ κατακεραυνώνει τους Διάσημους – «Ακόμη δεν έχουν δει τίποτα»

Survivor 5: Η γκάφα του Βαλάντη που λίγοι παρατήρησαν

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.