Χριστοδουλάκης για συγκέντρωση αλλοδαπών στο Σύνταγμα: «Λογικά δεν είχαν πρόσκληση σε ρεβεγιόν»

January 2, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν στα social media μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από την αλλαγή του χρόνου, όπου άτομα Π…

...�τομα Πακιστανικής καταγωγής είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα. Μανώλης Χριστοδουλάκης: Η ανάρτηση για τις εικόνες από το ΣύνταγμαΘέση για το ζήτημα πήρε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, κ. Χριστοδουλάκης με ανάρτηση του στο twitter, όπου αναφέρει:«Κάποιοι από εμάς βλέπουμε απλώς...


Μανώλης Χριστοδουλάκης: Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν στα social media μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από την αλλαγή του χρόνου, όπου άτομα Πακιστανικής καταγωγής είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα.


Μανώλης Χριστοδουλάκης: Η ανάρτηση για τις εικόνες από το Σύνταγμα

Θέση για το ζήτημα πήρε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, κ. Χριστοδουλάκης με ανάρτηση του στο twitter, όπου αναφέρει:

«Κάποιοι από εμάς βλέπουμε απλώς ανθρώπους που βρήκαν έναν τρόπο να περάσουν λίγο πιο ευχάριστα την αλλαγή του χρόνου. Και μάλιστα ανθρώπους που λογικά δεν είχαν πρόσκληση για κάποιο ρεβεγιόν. Ίσως πρέπει να σας απασχολήσει».

Υπενθυμίζουμε πως σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να επικρατεί το αδιαχώρητο στο σημείο και οι αντιδράσεις προκλήθηκαν, καθώς δεν τηρούνταν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.