Καπραβέλος: “Λεβεντοκόπανοι όσοι κάνουν πάρτι στις… τουαλέτες μαγαζιού την ώρα που θρηνούμε νεκρούς”

January 2, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Νίκος Καπραβέλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσους βγήκαν να διασκεδάσουν σε κέντρα διασκέδασης και δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορονοϊό…

...ρονοϊό. Παράλληλα, ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, μιλώντας στην εκπομπή του Open «Τώρα ό,τι συμβαίνει», αναφέρθηκε στη μετάλλαξη Όμικρον.Ποιος χαρακτήρισε λεβεντοκόπανους ο Νίκος ΚαπραβέλοςΣχετικά με το περιστατικό με τους θαμώνες...


Ο Νίκος Καπραβέλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσους βγήκαν να διασκεδάσουν σε κέντρα διασκέδασης και δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορονοϊό.


Παράλληλα, ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, μιλώντας στην εκπομπή του Open «Τώρα ό,τι συμβαίνει», αναφέρθηκε στη μετάλλαξη Όμικρον.

Ποιος χαρακτήρισε λεβεντοκόπανους ο Νίκος Καπραβέλος

Σχετικά με το περιστατικό με τους θαμώνες που διασκέδαζαν σε τουαλέτες μαγαζιού, αψηφώντας τα μέτρα για τον κορονοϊό, ο Νίκος Καπραβέλος υπογράμμισε «νομίζω ότι ζω σε άλλο πλανήτη. Είναι ένας μήνας με τραγικούς αριθμούς νεκρών. Στο νοσοκομείο δεν έχουμε πάρει ανάσα. Θρηνούμε νεκρούς, χάνονται συνέχεια άνθρωποι. Αυτό δεν είναι λεβεντιά, το να αψηφάς τον θάνατο. Είναι λεβεντοκόπανοι, όπως έλεγε και η γιαγιά μου».


Ο τρόμος του Νίκου Καπραβέλου

Και συμπληρώνει «ο τρόμος ο δικός μου είναι η μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας. Είναι τέτοια η πίεση, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες παθήσεις. Κινδυνεύουν δομές κρατικές».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.