Μπόμπα – Τανιμανίδης: Έδειξαν για πρώτη φορά τα πρόσωπα των διδύμων

January 1, 2022


Στο τέλος της φτάνει μια άκρως ιδιαίτερη χρονιά για το ζεύγος Μπόμπα – Τανιμανίδης μιας και έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τον περασμένο Ιούνιο δύο δίδυμα κορίτσια.Όπ…

...ως είναι λογικό οι δυο τους δε χορταίνουν να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους καθώς όπως έχουν αποκαλύψει, αποτελούν πλέον για εκείνους η προτεραιότητά τους. Έτσι, αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν το 2021 με τον πιο γλυκό τρόπο. ...

Στο τέλος της φτάνει μια άκρως ιδιαίτερη χρονιά για το ζεύγος ΜπόμπαΤανιμανίδης μιας και έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τον περασμένο Ιούνιο δύο δίδυμα κορίτσια.

Όπως είναι λογικό οι δυο τους δε χορταίνουν να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους καθώς όπως έχουν αποκαλύψει, αποτελούν πλέον για εκείνους η προτεραιότητά τους. Έτσι, αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν το 2021 με τον πιο γλυκό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα η οποία είναι ενεργή στα social media, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει για πρώτη φορά τα πρόσωπα των διδύμων.

Η ανάρτηση της Χριστίνα Μπόμπα

«Από τη Φιλίππα, την Αριάνα, τη μαμά και τον μπαμπά ευχές για ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο 2022… με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα! Σας αγαπάμε πολύ».

Σάκης Τανιμανίδης: Δημοσίευσε βίντεο που ταΐζει τις κόρες του – “Βροχή” τα likes στο instagram

Πλέον το πρόγραμμα του Σάκη Τανιμανίδη είναι αρκετά φορτωμένο καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Φάρμα» καθώς εχθές είδαμε την μεγάλη πρεμιέρα με τα νούμερα τηλεθέασης να είναι άκρως ικανοποιητικά.

Ωστόσο, όπως έχει πει παλιότερα ο γνωστός παρουσιαστής προτεραιότητα για εκείνον και την αγαπημένη του σύντροφο, Χριστίνα Μπόμπα αποτελούν οι καρποί που έχουν φέρει στον κόσμο.

Έτσι, ο ίδιος θέλησε να δημοσιεύσει σήμερα 5/12 ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο με τις δίδυμες κορούλες τους. Μάλιστα, στην ανάρτησή του έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα σαββατοκύριακα αναλαμβάνει ο μπαμπάς!».

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλαλούμ στο Κολωνάκι με Τανιμανίδη και Μπόμπα – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σάκης Τανιμανίδης: «Η κούραση που έχουν τα παιδιά έχει πάει περισσότερο στην Χριστίνα…»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.