Η Αλίκη Βουγιουκλάκη junior είναι η κόρη του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη, ανιψιού της αγαπημένης ηθοποιού και της συζύγου του, Κατερίνας.Ειδικότερα, τον Νοέμβριο του 2019, το ζευγάρι βάφτισε την κόρη του, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Γλυφάδα και της έδωσε το όνομα Αλίκη, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της αγαπημένης ηθοποιού.Το μικρό κορίτσι είναι το πρώτο που ήρθε στην ο…
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη junior είναι η κόρη του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη, ανιψιού της αγαπημένης ηθοποιού και της συζύγου του, Κατερίνας.
Ειδικότερα, τον Νοέμβριο του 2019, το ζευγάρι βάφτισε την κόρη του, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Γλυφάδα και της έδωσε το όνομα Αλίκη, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της αγαπημένης ηθοποιού.
Το μικρό κορίτσι είναι το πρώτο που ήρθε στην οικογένειά τους, 23 χρόνια μετά τον θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού και ο περήφανος μπαμπάς μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από εκείνη, δείχνοντας πόσο έχει μεγαλώσει.
Γιατί πήρε το όνομα της ηθοποιού η Αλίκη Βουγιουκλάκη junior
Όπως είχε υπογραμμίσει ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης “ήταν η επιθυμία της Αλίκης να δώσω το όνομά της στην κόρη μου. Είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι. Ξύπνησαν ωραίες αναμνήσεις. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Να ‘ναι γερό το παιδάκι μας και όλα τα παιδιά του κόσμου. Είναι ένας τρόπος να την τιμήσουμε, που το θέλαμε. Είναι το μόνο κορίτσι στην οικογένεια, το επόμενο που έρχεται μετά την Αλίκη. Θέλουμε να συνεχιστεί το όνομα και ήταν και επιθυμία δικιά της. Εγώ ήθελε να γεννηθώ κορίτσι. Επειδή με βάφτισε η ίδια ήθελε να με βγάλει Αλίκη. Οπότε ήταν άγραφο χρέος που είχα από όταν γεννήθηκα”.
«Άνοιξε η πόρτα και μας υποδέχθηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη με μία σομόν ρόμπα, μας έπεσε το σαγόνι»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (13/12) ο Γιώργος Πανόπουλος. Ο γνωστός αστρολόγος μίλησε για την πορεία του στον χώρο των περιοδικών και μεταξύ άλλων περιέγραψε τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
«Εκείνη την εποχή εμείς γράφαμε – τρελά παιδιά – εναντίον της Αλίκης… πολύ πια… δηλαδή την είχαμε κάνει τη γυναίκα… ντρέπομαι. Από αντίδραση να ρίξουμε τον μύθο, ότι ερχόμασταν εμείς να κάνουμε την ανατροπή. Κάποια στιγμή λοιπόν παίρνει η Μαλβίνα τηλέφωνο τον Κωστόπουλο και του λέει: ρε παιδί μου, έχει μεγαλώσει τη μάνα σου, εσένα, μεγαλώνει τα παιδιά σου, αφήστε τη γυναίκα ήσυχη, κάντε της κάτι», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πανόπουλος.
«Και εκεί γίνεται μία στροφή και γινόμαστε ξαφνικά «Αλικικοί». Και πηγαίνουμε στο σπίτι της στη Στησιχόρου και μας υποδέχεται με μία σομόν ρόμπα, αμακιγιάριστη, έπεσε το σαγόνι μας. Μας προσέφεραν κάτι καναπεδάκια με σολομό και λέει: τι είναι αυτά που τους προσφέρετε; Θα με πουν και τσιγκούνα. Και ξαφνικά βρεθήκαμε στην κουζίνα να τρώμε φακές. Είχαμε σοκαριστεί», αφηγείται στη συνέχεια ο γνωστός αστρολόγος.