
Μία από τις μεγαλύτερες κόντρες της ελληνικής showbiz έκλεισε επισήμως σήμερα, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου μετά από 8 χρόνια. Ο λόγος για το Δημήτρη Ουγγαρέζο και το Γιώργο Καπουτζίδη.Μία ρήξη που όλοι λίγο πολύ έχουμε ακούσει, διαβάσει, δει, έληξε, ανάμεσα στο γνωστό ηθοποιό και το δημοφιλή ραδιοφωνικό παραγωγό.«Από το 2015 και μετά υπάρχει μία κόντρα, και χαίρομαι που το λέω, γιατί εγώ με αυτόν τον άνθ…
Μία από τις μεγαλύτερες κόντρες της ελληνικής showbiz έκλεισε επισήμως σήμερα, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου μετά από 8 χρόνια. Ο λόγος για το Δημήτρη Ουγγαρέζο και το Γιώργο Καπουτζίδη.
Το τέλος της ρήξης μεταξύ Δημήτρη Ουγγαρέζου και Γιώργου Καπουτζίδη
Μία ρήξη που όλοι λίγο πολύ έχουμε ακούσει, διαβάσει, δει, έληξε, ανάμεσα στο γνωστό ηθοποιό και το δημοφιλή ραδιοφωνικό παραγωγό.
«Από το 2015 και μετά υπάρχει μία κόντρα, και χαίρομαι που το λέω, γιατί εγώ με αυτόν τον άνθρωπο μίλησα χθες και μου έστειλε ίσως ένα από τα πιο όμορφα, ουσιαστικά, ειλικρινή μηνύματα που έχω λάβει. Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέω και με συγκινεί. Το 2015 είχα αντιδράσει, γιατί την παγκόσμια ημέρα κατά του bullying -είναι μία ιστορία που την ξέρει ο κόσμος, ήταν από τα πιο γνωστά beef της ελληνικής τηλεόρασης- είχαν καλεσμένο τον Γιώργο Γεωργίου. Είχα εξηγήσει τότε ότι δεν πρέπει αυτός ο άνθρωπος αυτήν τη μέρα. Βγάλε τον μία άλλη μέρα, μία ημέρα που έχει ντέρμπι, μία μέρα που έχει Champions League.
Αυτή η μέρα είναι η ευκαιρία να πούμε κάτι άλλο. Να θυμίσω, ότι ήταν η χρονιά που ψάχναμε τότε τον Γιακουμάκη, ήταν λίγες ημέρες πριν βρεθεί το πτώμα. Ήταν μια Ελλάδα που για το θέμα του bullying ήταν πολύ στα κάγκελα. Δεν βγάζεις αυτόν, Θεός σχωρέστον και ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του. Δεν ήταν η κατάλληλη επιλογή.
Αυτό το πράγμα ότι θέλω να περιορίσω την ελευθερία του λόγου. Και τώρα του εξηγώ και του έγραψα του Δημήτρη ότι καταλαβαίνεις τι εννοούσα τότε; Δεν είναι όλα ελευθερία λόγου. Επειδή ήμασταν πολύ χαλαροί όλα αυτά τα χρόνια, και επειδή δεν λέγαμε τίποτα και αφήναμε να ακούγονται όλα αυτά τα πράγματα, φτάσαμε να ακούγονται όλα αυτά το 2023 σε μία πλατεία γεμάτη κόσμο με ανθρώπους να ζητωκραυγάζουν και να είναι πανευτυχείς από τις βρισιές που ακούνε.
Αυτήν την ελευθερία λόγου, λέω, θέλατε να υπερασπιστείτε τότε; Θέλω να πιστεύω πως όχι. Όταν εμφανίζεται κάτι κακό, οφείλεις να πάρεις θέση και να το καταπολεμήσεις. Δεν θα μεταφέρω το μήνυμα του Δημήτρη, είναι δικός του ο λογαριασμός. Εγώ μπορώ να πω, τι του είπα γιατί νιώθω, πως είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός, στην εκπομπή Πρωΐαν σε Εἶδον για την κόντρα του με το δημοσιογράφο.
Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:
