Μίλησε και τον έβαλε στη θέση του: Η σκληρή απάντησή του Γιώργου Αυτιά στον Στέφανο Κασσελάκη

October 15, 2023


Την δική του τοποθέτηση έκανε ο Γιώργος Αυτιάς, σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή του, στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε από τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.«Θα ήθελα να πω κάτι που αφορά στη χθεσινή δήλωση του αξιότιμου αρχηγού της Αντιπολίτευσης.Κατ’ αρχάς το σχόλιό μου σε καμία περίπτωση δεν ήταν ομοφοβικό, όπως επικαλείται ο κύριος Κασσελάκης.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObj…

...ect","name":"Γ. Αυτιάς: «Μακριά από εμένα κάθε συσχέτιση με ομοφοβικά σχόλια»","description":"Γ. Αυτιάς: «Μακριά από εμένα κάθε συσχέτιση με ομοφοβικά σχόλια»","thumbnailUrl":"https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMy8xMC8xNS8wNi81NV8wNl82NTJiOGNjYWQ1ZDMwLmpwZw==/profile:player-960x540","duration":"PT2M18S","uploadDate":"2023-10-15T06:55:54.000Z","embedUrl":"https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-cw8t9zkz8215","provider":{"@type":"Organization","name":"glomex...

Την δική του τοποθέτηση έκανε ο Γιώργος Αυτιάς, σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή του, στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε από τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα ήθελα να πω κάτι που αφορά στη χθεσινή δήλωση του αξιότιμου αρχηγού της Αντιπολίτευσης.

Κατ’ αρχάς το σχόλιό μου σε καμία περίπτωση δεν ήταν ομοφοβικό, όπως επικαλείται ο κύριος Κασσελάκης.




Μακριά από μένα κάθε τέτοιου είδους συσχέτιση, καθώς δεν συνάδει με τις αρχές μου, τις κανόνες ζωής και τον σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς.

«Δεν συνάδει με την πολύχρονη πορεία μου στα Μέσα, δηλαδή να σέβεται τον άνθρωπο, την προσωπικότητα και τη διαφορετικότητά του, να σέβεται τους θεσμούς, όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά πρόσωπα, δικαστικά και θεσμικά όργανα της Πολιτείας και των κομμάτων, μηδέ εξαιρουμένου του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τον οποίο σέβομαι θεσμικά ανέκαθεν», συνέχισε στην τοποθέτησή του ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

«35 χρόνια υπηρετώ τον πολίτη σε όλες τις πτυχές των διεκδικήσεων πιστά, τηρώντας τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας.

Μακριά από μένα τέτοιες διατυπώσεις και δήθεν υπονοούμενα που δεν συνάδουν ούτε με τις αρχές μου ούτε με τη δεοντολογία μου ούτε με τον απόλυτο σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ατόμου.

Σεβασμός παντού και σε όλα και αυτά προς άρση κάθε παρεξήγησης.

Μια ζωή αγωνιζόμαστε εδώ για τον κόσμο 35 και πλέον χρόνια. Αυτή είναι η θέση και η δήλωσή μου», έκλεισε την τοποθέτησή του ο Γιώργος Αυτιάς.

Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε εχθές έντονα τη δυσαρέσκειά του με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) σχετικά με το σχόλιο του δημοσιογράφου που αφορούσε στην ύπαρξη γuμναστηρίου στο Κέντρο Νεοσύλλεκτων, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί ο κ. Κασσελάκης, προκειμένου να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία.

Κρίνοντας το σχόλιο του δημοσιογράφου ως ομοφοβικό, ο κ. Κασσελάκης έγραψε εχθές σε ανάρτησή του: «Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.